Направи сам декорация на вратите си

Ако вратите ви са визуално остарели, на тях се виждат пукнатини или просто искате да актуализирате крило на вратите, което е скучно от години, можете да използвате няколко начина. Понятието „декор“ означава актуализиране на вратата или скриване на дефекти и може да се декорира дори и крилото на детската стая.В момента няма невероятни модели за продажба в магазините, обаче тук не обмисляме за какво да харчим пари, напротив, ще направим истинско произведение на изкуството от старото платно.

Кожена тапицерия

Не най-лесният начин да проектирате интериорна врата, а в магазините да си купите готов вариант е почти най-скъпият. В този случай ще използваме бюджетната опция – заместител на кожата, който трябва да се залепи старата врата. Опитайте се да направите това възможно най-внимателно, така че да няма бръчки или пропуски.

С плат

Доста популярна техника, често се прилага за мебели, но е напълно приемливо да се използва за украса на врати. Много домакини вероятно ще имат стари парцали в гардероба, ако не, свържете се с приятелите си, в крайни случаи купувайте евтин текстил, който се комбинира с вашия тапет, тогава интериорът на стаята ще изглежда просто добре.

Метален обков

Ако имате на разположение много различни метални фитинги (нитове, копчета и т.н.), без особени усилия могат да бъдат хубаво залепени с лепило към повърхността на платното. Методът е предназначен за любители.

Шифер дъска

Днес строителните магазини имат огромен асортимент, сред които можете да намерите такова покритие, което имитира дъска за писане с тебешир. Методът е доста интересен, особено подходящ е там, където има малки деца, или за барове, ресторанти.

Витраж

Старото изтъркано стъкло в интериора или входната врата може да се превърне в предмет на изкуството, именно със стъклопис. Достатъчно е да закупите специална боя и да нанесете върху стъкло.

Украшение с шаблон

Много прост начин, ако имате всички необходими инструменти. С помощта на шаблон, нанесете картина върху крилото на вратата и оцветете картината с акрилна боя.

Застаряване

Изкуственото стареене на интериорните врати е модерен начин за декориране на дървен продукт. Интериорите в стиловете на Прованс, Барок, Кънтри са най-подходящи за този дизайн.