Входни врати

Показване на 1–21 от 90 резултата

Всеки дом започва от входа, това е мястото, през което минаваме всеки ден. Входната врата прави най-голямо впечатление, дори и на случайно преминаващите покрай нея. Разгледайте нашите предложения и се снабдете с нова блиндирана врата на достъпна цена.

Избор на блиндирана входна врата във Врати Експерт Велико Търново

Изборът на външна врата е добре да се обмисли внимателно, тя трябва да дава сигурност и спокойствие за дома. Основната й функция, все пак, е да защитава Вас и цялото Ви семейство. При огромния избор на блиндирани входни врати, който предлагаме във Врати Експерт в град Велико Търново, е нормално да се замислите коя е най-подходящата за индивидуалния Ви стил.

Във Врати Експерт Велико Търново ще намерите вратата, с която да заспивате спокойни:

  • За да ни служи максимално дълго входната врата трябва да знаем, че има модели с допълнителна UV-защита за къщи, които нямат изграден навес. Те са специално пригодени за външни условия, което допълнително удължава техния живот.
  • За апартаменти най-актуални са блиндираните врати с ламинат. При тях изборът на модели е най-голям и лесно ще можете да комбинирате входната врата с интериорните вътре в дома Ви.
  • Дебелината на крилото е тясно свързано с изолационните свойства на вратата. От тях зависи дали вратата, ще спира външните шумове и температурни влияния. Изцяло металните врати също имат поставена изолация.

Блиндираните врати – надеждни и устойчиви

Стигаме и до най-важната част – сигурността. Тя е съвкупност от дебелината на метала в крилото, вида на заключващата система и броя им. За максимално спокойствие е добре да имате бронировка на патрона и две независими заключващи системи.

Изборът на входна врата зависи също и от това в какъв тип жилище се намираме, както и какъв стил искаме да придадем на жилището ни.

Всяка от блиндираните врати се предлага в различна гама от цветове, а дизайните могат да се срещнат в най-разнообразни вариации.

Ние от Врати Експерт Велико Търново можем да Ви предложим входна врата в комбинация от сигурност и дизайн на атрактивна и достъпна цена.