Можем ли да познаем какъв характер има човек само по цвета на входната му врата?

Входната врата е не само вход за Вашия дом – тя характеризира и Вас като човек и нрав. Когато сменяте входната си врата е хубаво да помислите за енергийната ефективност, поддръжката, разходите и стила, но знаехте ли, че цветът на Вашата врата може също да покаже много за Вас?

Когато избирате цвят на входната врата, не взимайте под внимание само това, което би отговаряло на Вашия стайлинг и интериор – помислете за семейството си.

По-долу са някои общи цветове на входната врата и какво могат да кажат за Вашата личност:

Синьо:

В зависимост от сянката, синята входна врата може да означава, че сте проспериращи и позитивни (кралско синьо), спокойни и заземени (тъмно синьо) или дружелюбни и искрени (прахово синьо).

Жълто:

Жълтите входни врати са доста нестандартни и рядко избирани, но често казват много – Вие сте уверени, любопитни, мъдри, хумористични и разбиращи. Вероятно ще предизвикате интереса на Вашите съседи.

Бяло:

Бялата входна врата ще каже на съседите Ви, че сте чисти, организирани, обикновени и ведри.

Червено:

Червеното е един от най-разпространените цветове на входната врата, а в ранната американска традиция червената врата означаваше „добре дошли“. Докато ярко червеното казва, че сте вълнуващи и жизнени, по-тъмното червено символизира топлота и приветливост.

Черно:

Черният цвят символизира реда и контрола. Това ще каже на хората, че сте сложни и авторитетни.

Зелено:

Подобно на идеята за „озеленяване“, зелената входна врата казва, че домът Ви е място за здраве, общност и безопасност. Ако изберете смело по-ярко зелено, ще излъчите вибрацията, че живеете вълнуващ живот.

Кафяво:

В зависимост от нюанса, кафявото може да означава, че сте топли и надеждни.

Лилаво:

Подобно на жълтото, лилавото е необичаен цвят за входна врата. Често се свързва с духовността, така че, боядисвайки в лилаво входната си врата, ще кажете на съседите си, че сте способни да взимате рискови решения.

Сив:

Сивият цвят за врата често се свързва с интелигентност, но може да се срещне и при независимите хора, в зависимост от избрания от Вас нюанс.

Оранжев:

Счита се за жив и вълнуващ цвят и ако Вашата врата е оранжева, тя ще каже същото за Вас. Ще покажете, че обичате да се забавлявате и да приемате нови предизвикателства.

Кажете ни – какъв е цветът на Вашата входна врата? Подхожда ли на Вашата личност?